Driedelige reeks Breinwijs

 

Wetenschappers ontrafelen steeds meer geheimen van het brein. Bijvoorbeeld over hoe u optimaal gebruik maakt van uw eigen brein, hoe u medewerkers in een meer positieve richting kunt sturen en hoe breinvriendelijk werken uitpakt op emotie, stress en leiderschap. Kennis die meer dan ooit relevant is op de werkvloer.

Breinwijs Masterclass reeks

De Academie in 2019 een reeks rond het thema Breinwijs. Graag nodigen we u uit voor dit bijzonder en exclusieve programma. U kunt kiezen een of meerdere masterclasses te volgen: op 14 juni leert u inzichten, oefeningen en technieken toepassen in de praktijk en op 9 oktober staat de hele dag in het teken van neuroleiderschap.

 

De toepassing Neurowetenschap
Oefeningen en technieken Autonomie en leiderschap

 

Kleine groepen

Naast een gloednieuw programma met lezingen van vooraanstaande neuro-experts is ervoor gekozen om in 2019 met kleinere deelnemersaantallen te werken. In een groep van maximaal 100 deelnemers is er veel ruimte voor kennisoverdracht en het oefenen met de materie. Interactie gegarandeerd!

Gefundeerd en verantwoord

In 2018 was deze masterclass voor 200 deelnemers snel uitverkocht. Het is daarom aan te raden u tijdig in te schrijven voor de masterclasses!