Anders - Vasthouden, Organiseren, Leidinggeven, Veranderen, Interveniëren
31 mei 2018
Seminar | Landgoed Zonheuvel, Doorn

Anders...

Anders...

31 mei 2018
Landgoed Zonheuvel, Doorn
Details
Anders… Vasthouden, Organiseren, Leidinggeven, Veranderen, Interveniëren

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vaardigheden en andere manieren van leidinggeven. Het aanbod hierin is echter gigantisch en waar haalt u de tijd vandaan om u daar volledig in te verdiepen? Het seminar Anders informeert u in 1 dag over Anders... Vasthouden, Organiseren, Leidinggeven, Veranderen, Interveniëren. Bekijk hier het volledige programma.

Laat u op 31 mei inspireren door; Wouter Hart, Bas Blekkingh, Jitske Kramer, Mariënne Verhoef en Shirine Moerkerken onder dagvoorzitterschap van Hans van der Loo. Schrijf nu in.

Mis deze eenmalige kans  niet om je te laten onderdompelen in de meest recente inzichten door deze unieke line up van topsprekers 
Lees meer +
Programma
Programma Anders… Vasthouden, Organiseren, Leidinggeven, Veranderen, Interveniëren
09.30 uur   Ontvangst en registratie met koffie en thee
10.00 uur   Opening door dagvoorzitter | Hans van der Loo
10.15 uur  

Anders Leidinggeven | Bas Blekkingh

U wilt als leider, als leidinggevende de organisatie sneller ontwikkelen in de richting die is afgesproken. Dit begint met meer inzicht in uzelf én het speelveld waarin u werkt. Bas Blekkingh laat zien hoe u dit met ‘Authentiek leiderschap’ kunt bereiken en bijvoorbeeld gewenste en ongewenste patronen sneller zichtbaar maakt.

11.15 uur  

Anders organiseren | Jitske Kramer

Een organisatie, een tribe blijvend innovatief en groeiend houden. Dat is de uitdaging waar u voor staat. Hoe zorgt u daarvoor? Hoe gebruikt u de diversiteit in de organisatie? Wat zijn de ‘standaards’ die binnen uw tribe voor de juiste drive (en ook resultaten) zorgen? Jitske Kramer zet de verschillen op scherp en geeft praktijkvoorbeelden en praktische tips voor de eigen organisatie.

12.15 uur   Netwerklunch
13.00 uur  

Anders veranderen | Mariënne Verhoef

Mariënne Verhoef vertelt hoe ze bij Spirit - van oorsprong een centraal gestuurde organisatie -het werk nu op een zelfsturende integrale manier in de wijk organiseren: "weg van de hokjesgeest en processen van onderop laten komen, mensen enthousiasmeren, en vooral ook ondernemerschap aanjagen en ondersteunen. Maak gebruik van de energie en motivatie van mensen."

14.00 uur  

Anders interveniëren  | Shirine Moerkerken

Allemaal worden we geacht meer resultaat te behalen met minder middelen. We doen dit onder andere door meer werk te verzetten in minder tijd. En we komen er achter dat we dus anders moeten organiseren. Hoe kun je het anders doen? Shirine Moerkerken laat zien hoe u anders kunt interveniëren in de eigen organisatie.

15.00 uur   Korte netwerkbreak
15.30 uur  

Anders vasthouden | Wouter Hart

Welke plek hebben regels en kaders in het vergroten van eigenaarschap? Hoe kunt u ruimte creëren zonder direct alles los te laten? Wat betekent dat voor de verantwoording? En hoe wordt de leerling, cliënt, bewoner of klant werkelijk de start van de oplossing? Kortom: hoe geeft u vorm aan het werken vanuit de bedoeling in de praktijk? Wouter Hart laat ons zien hoe u echt werkt vanuit de bedoeling.

16.30 uur   Afsluiting en netwerkborrel

 

Fris je kennis razendsnel op met deze 5 steengoede sprekers. Schrijf nu in.

Lees meer +
Sprekers
Wouter Hart

Wouter Hart

X

Wouter Hart

Trainer, Oprichter en adviseur Verdraaide Organisaties

Vanuit zijn creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Eind 2012 verscheen ‘Verdraaide Organisaties’, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting en waarvan inmiddels al 30.000 exemplaren over de toonbank ging.

Wouter spreekt 31 mei tijdens het seminar Anders over Vasthouden. Schrijf nu in!

 

Lees meer

Jitske Kramer

X

Jitske Kramer

Corporate antropoloog en expert op het gebied van diversiteit, internationaal samenwerken en organisatiecultuur

Drs. Jitske Kramer – corporate antropoloog, Chief Academie voor Organisatiecultuur,  bestseller auteur (De Corporate Tribe, Deep Democracy), en expert op het gebied van diversiteit, internationaal samenwerken en organisatiecultuur.

Jitske spreekt op 31 mei tijdens het seminar over Anders Organiseren. Schrijf nu in!

Lees meer
Bas Blekking spreker Anders leidinggeven

Bas Blekkingh

X

Bas Blekkingh

Bas is oprichter van het bedrijf Authentiek Leiderschap
en auteur van de evergreen Authentiek leiderschap.

Bas spreekt op 31 mei tijdens het seminar over Anders Leidinggeven. Schrijf nu in!

Lees meer
Marienne Verhoef - Seminar Cultuur en gedrag

Mariënne Verhoef

X

Mariënne Verhoef

Mariënne is directeur-bestuurder bij Spirit! Jeugd en Opvoedhulp. Zij is verder onder andere lid Raad van Commissarissen bij Twynstra Gudde.

Wilt u Mariënne Verhoef ook een keer live horen spreken?
Seminar: De Essentie van Cultuur | 15 februari 2019 | Nieuwegein | Over: De managementparadox bij het creëren van een nieuwe organisatiecultuur

Lees meer

Shirine Moerkerken

X

Shirine Moerkerken

Veranderkundige en auteur van ‘Hoe ik verander’

Shirine Moerkerken is interventiekundige. Ze helpt bestuurders, directeuren, managers en medewerkers in organisaties bij het veranderen van de wijze waarop zij antwoorden geven op maatschappelijke vraagstukken. Shirine heeft geen antwoorden op complexe vraagstukken, wel zoekstrategieën. Ze traint haar ervaren collega adviseurs in het vak van interventiekunde.

Lees meer
Hans van der Loo anders

Hans van der Loo

X

Hans van der Loo

Hans is expert op het gebied van energiek veranderen en medeoprichter van betterday. Auteur van vele bestsellers w.o. Kus de visie wakker, Waar haal je de energie vandaan? En Musk Mania.

Hans is dagvoorzitter op 31 mei tijdens het seminar over Anders… Vasthouden, Organiseren, Leidinggeven, Veranderen, Interveniëren. Schrijf nu in!

Lees meer
Lees meer +
Prijs & Informatie
Datum en locatie: 

Donderdag 31 mei 2018 | 09.30-16.30 uur | Landgoed Zonheuvel, Doorn

Bekijk hier de routebeschrijving

Komt u graag met het OV? Dan bieden wij een bustransfer aan tussen NS-station Driebergen-Zeist en de Zonheuvel (en terug). Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u dit bij inschrijving op het aanmeldformulier aangeven.

Prijs en voorwaarden: 

€ 599,- per persoon (excl. btw) | Standaardprijs voor de  primaire doelgroep
€ 499,- per persoon (excl. btw) | Teamprijs bij aanmelding vanaf vijf personen

Deze dag is zeer geschikt voor directie-, verander- en managementteams!

Dit seminar is erg populair! Wacht niet te lang, schrijf nu in!

Doelgroep:

Primaire doelgroep Anders | Vasthouden, Organiseren, Leidinggeven, Veranderen, Interveniëren:
Bestuurders, managers, leidinggevenden en overige geïnteresseerden in diverse sectoren (gezondheidszorg, zorg en welzijn, publieke sector, gemeentes, politiek, onderwijs en het bedrijfsleven).

Twijfelt u of u tot de primaire doelgroep behoort, mail dan gerust naar yefke.patiwael@bsl.nl.

Uw aanmelding wordt beoordeeld door de organisatie. Wanneer u niet behoort tot de primaire doelgroep, behouden wij ons het recht om contact met u op te nemen om uw aanmelding te bespreken. Dit is ook van toepassing op eventuele plaatsvervangers.

Aanmelden: 

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier.Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 - 638 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl
Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Yefke Patiwael (Portfoliomanager) via 030 - 63 83 849 of yefke.patiwael@bsl.nl.

Annuleringsvoorwaarden: 

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 750,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. (incl. btw). Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 100,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. (incl. btw). Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken. 

Lees meer +