6 maart 2020
Masterclass | Carlton President

Veranderen met IMPACT

Impact op uzelf, anderen én de organisatie

Veranderen met IMPACT

Impact op uzelf, anderen én de organisatie
6 maart 2020
Carlton President
Details
Leer hoe u IMPACT kunt maken en het morgen écht anders kunt gaan doen

Wilt u graag versnellen maar krijgt u de organisatie niet mee? Wilt u de patronen binnen uw team kritisch gaan bekijken maar ziet u een compleet verandertraject niet zitten? De masterclass Veranderen met IMPACT is speciaal ontwikkeld voor managers en professionals die effectief veranderingen willen doorvoeren in hun organisatie.

Op 6 maart laten vier topsprekers vanuit hun eigen expertise zien hoe verandering in gang gezet kan worden bij uzelf, anderen én de organisatie. U krijgt tips, praktische tools en voorbeelden waarmee u impact kunt gaan maken.
Bent u klaar voor IMPACT? Schrijf nu in >>

De IMPACT van deze masterclass op uw werk:

 • U krijgt een totaal andere visie op het managen van veranderingen en op de invloed die u daar (niet) op heeft
 • Meer inzicht in vaardigheden en methodieken die leiden tot succes en hoe u deze kunt ontwikkelen
 • Een nieuwe kijk op aanspreken, waardoor u morgen eerder de confrontatie aangaat met collega's  
 • U wordt geinspireerd om duurzame impact te maken met een andere manier van leidinggeven 

Bekijk het complete programma >>

Snelle beslissers profiteren tot 1 december van 200 euro vroegboekkorting. Boek nu uw tickets >>
 

Lees meer +
Programma
9.15 uur   Ontvangst met koffie en thee
9.45 uur   Opening door dagvoorzitter
10.00 uur   Impact binnen organisaties | door Thijs Homan

 

 

Wat gebeurt er nou eigenlijk écht als organisaties veranderen en ontwikkelen? Prof. dr. Thijs Homan heeft een controversiële en vernieuwende versie op organisatieverandering.
Hij pleit ervoor dat we kijken naar de betekenisgeving van mensen en niet alleen naar plannen, deadlines en cijfers. 

De impact die Thijs Homan op u gaat maken:

 • U krijgt een totaal andere visie op het managen van veranderingen en op de invloed die u daar (niet) op heeft
 • U wordt bewust dat u onderdeel bent van een veel groter geheel dan alleen het verandertraject waarmee u bezig bent

“Een belangrijk inzicht dat ik geef is dat het merendeel van wat we willen veranderen, dingen zijn die niet construeerbaar, maakbaar of managebaar zijn. Die moeten groeien”.

11.00 uur   Netwerkbreak
11.30 uur   Impact op uzelf | door Margriet Sitskoorn

 

 

De huidige wereld is een complexe wereld. Om goed te kunnen functioneren moet je beschikken over specifieke vaardigheden, zoals kunnen plannen, analysitsch denken en flexibel en creatief zijn. Dit worden ook wel executieve vaardigheden genoemd, ze zorgen er namelijk voor dat mensen de juiste beslissingen nemen, deze beslissingen communiceren en implementeren en dat ze optimaal kunnen presteren onder druk.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat 'executieve vaardigheden' cruciaal voor ontwikkeling, topprestaties en succes. Ze worden gerelateerd aan het voorste deel van de hersenen, ook wel 'the CEO brain' genoemd. Maar wat zijn deze vaardigheden precies en met welke methodieken ontwikkel je ze? 

De impact die Margriet Sitskoorn op u gaat maken:

 • U ontdekt wat executieve vaardigheden zijn en waarom ze zo belangrijk zijn om goed te kunnen fucntioneren
 • U leert om welke vaardigheden het precies gaat en hoe u deze kunt ontwikkelen 

"Door executieve vaardigheden te ontwikkelen kun je beter functioneren, meer doelen realiseren, vitaler zijn en de kwaliteit van leven verhogen."

12.30 uur   Netwerklunch
13.30 uur               Impact op anderen | door Gytha Heins

 

 

80% van de teams functioneert niet goed door een gebrek aan onderling aanspreken. Hoe komt het toch dat we onze mond er vol van hebben, maar het vrijwel nooit doen? Gytha Heins weet hoe het komt en hoe het opgelost kan worden. 

De impact die Gytha Heins op u gaat maken:

 • U leert welke praktische oplossingen helpen om elkaar wél aan te gaan spreken
 • U kijkt anders tegen aanspreken aan, waardoor u eerder de confrontatie met collega's aangaat en zelf meer leert als u aangesproken wordt

"Door onderling aanspreken kunt u effectiever samenwerken. Leer hoe u zelf beter aan kunt spreken en hoe u anderen kunt inspireren hetzelfde te doen!"

14.30 uur   Netwerkbreak
15.00 uur               Leiderschap met impact | door Gabriël Anthonio

 

 

Leiderschap gaat over invloed uitoefenen en daarmee willen we het liefst dat ons leiderschap impact heeft. Wat zijn de sleutels tot succes? Op welke wijze kunt u duurzame impact hebben?
In deze lezing geeft Garbiël Anthonio zijn visie op wat leiderschap kan inhouden: positief invloed uitoefenen op jezelf, de organisatie en anderen. 

De impact die Gabriël Anthonio op u gaat maken:

 • U krijgt inzicht in uw eigen leiderschapstijl en wordt uigedaagt om effectiever leiderschap te tonen
 • U ontdekt wat u concreet kunt doen om uw impact te vergroten

"U leert welke concrete dingen u kunt doen om uw impact te vergroten. Het geeft inzicht op je eigen stijl en daagt je uit om effectiever leiderschap te tonen. Een lezing die u niet snel zult vergeten!"

16.00 uur   Netwerkborrel
Lees meer +
Sprekers

Prof.dr. Margriet Sitskoorn

X

Prof.dr. Margriet Sitskoorn

Hoogleraar klinische neuropsychologie, auteur

Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Zij is wellicht de bekendste breindeskundige van Nederland. Haar bekendheid dankt ze aan bestsellers zoals 'Het maakbare brein' en haar vele tv-optredens in populair-wetenschappelijke programma's. In haar laatste boek ‘IK2’ ontdek je hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. Haar nieuwe boek over hoe onze hersenen voortdurend worden gehacked  en hoe je je hier tegen kunt wapenen zal binnenkort verschijnen.

Lees meer

Prof. dr. Thijs Homan

X

Prof. dr. Thijs Homan

Hoogleraar Change and Implementation, Open Universiteit van Nederland

Na zijn opleiding Bedrijfskunde is hij bij Nyenrode Business Universiteit begonnen als docent Organisatiekunde, Organisatiegedrag, Organisatiedynamica, Organisatieleren, Leiderschap en Communicatie. In die hoedanigheid heeft hij meegewerkt aan tal van programma’s op zowel bachelor, MBA als Master of Science-niveau. Ook begeleidde hij diverse promovendi.

Lees meer
Gytha Heins

Gytha Heins

X

Gytha Heins

Gytha Heins helpt managers en managementteams op een effectievere en efficiëntere manier hun doelstellingen te realiseren. Daarbij wordt gewerkt aan zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ zaken. Ze deed drie jaar onderzoek naar aanspreekgedrag en schreef daarover het praktische boek Aanspreken? Gewoon doen!.

Lees meer

Gabriël Anthonio

X

Gabriël Anthonio

Waarden gedreven leiderschap, met impact!

Keynote spreker Prof. dr. Gabriël Anthonio over Waarden Gedreven Leiderschap, een wenkend perspectief.

Lees meer
Lees meer +
Prijs & informatie
Datum en locatie: 

6 maart 2020 

Carlton President Hotel
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Routebeschrijving >

 

Prijs en voorwaarden: 

699,- per persoon (btw vrij*) | Regulier tarief
599,- per persoon (btw vrij*) | Vroegboektarief tot 1 februari 2020
499,- per persoon (btw vrij*) | Vroegboektarief tot 1 december 2019

Primaire doelgroep 
Veranderen met IMPACT is bedoeld voor managers en professionals die effectief veranderingen willen doorvoeren in hun organisatie. Deze masterclass is dan ook interessant voor bestuurders, managers, leidinggevenden, zorgprofessionals en overige geïnteresseerden in diverse sectoren (gezondheidszorg, zorg en welzijn, publieke sector, gemeentes, politiek, onderwijs en het bedrijfsleven). Twijfelt u of u tot de primaire doelgroep behoort, mail dan gerust naar yefke.patiwael@bsl.nl

Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

CRKBO geregistreerd
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Lees meer over de CRKBO registratie.

 

 

Aanmelden: 

Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier. Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 - 638 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl

Het inhoudelijke programma staat gelijk aan 5 uur studiebelasting. (Er is geen voorbereiding noodzakelijk)

Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Yefke Patiwael (Portfoliomanager) via 030 - 63 83 849 of yefke.patiwael@bsl.nl.

Annuleringsvoorwaarden: 

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 950,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 125,00 p.p. bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p.. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Lees meer +